Søk

Kremet fløtesaus med appelsin

Ingredienser til 4 porsjoner

Kremet fløtesaus med appelsin er perfekt til kalkun, kylling eller and. Sausen er rask å lage og setter en deilig smak på måltidet.

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 1,00 stk sjalottløk
  • 0,50 stk hakket chili
  • 1,00 ss smør
  • 3,00 dl kraft eller stekesjy fra kalkunen
  • 1,50 dl appelsinjuice
  • 0,50 dl matfløte eller kremfløte
  • 1,00 ts revet appelsinskall

Kremet fløtesaus med appelsin er perfekt til kalkun, kylling eller and. Sausen er rask å lage og setter en deilig smak på måltidet.

Slik gjør du:

  1. 1Stek sjalottløk og chili i smør til det blir gyllent, og tilsett så 1 pose Toro fløtesaus.
  2. 2Tilsett kraft/stekesjy fra kalkun, kylling eller and, og heller deretter i appelsinjuice og fløte. Kok så opp og la sausen småkoke i noen minutter under omrøring.
  3. 3Tilsett revet appelsinskall og smak til med grovkvernet pepper

Tagger

Jul Middag Sauser