Kremet fløtesaus med appelsin
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Kremet fløtesaus med appelsin er perfekt til kalkun, kylling eller and. Sausen er rask å lage og setter en deilig smak på måltidet.
- 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
- 1,00 stk sjalottløk
- 0,50 stk hakket chili
- 1,00 ss smør
- 3,00 dl kraft eller stekesjy fra kalkunen
- 1,50 dl appelsinjuice
- 0,50 dl matfløte eller kremfløte
- 1,00 ts revet appelsinskall
Kremet fløtesaus med appelsin er perfekt til kalkun, kylling eller and. Sausen er rask å lage og setter en deilig smak på måltidet.
Slik gjør du:
- 1
Stek sjalottløk og chili i smør til det blir gyllent, og tilsett så 1 pose Toro fløtesaus.
- 2
Tilsett kraft/stekesjy fra kalkun, kylling eller and, og heller deretter i appelsinjuice og fløte. Kok så opp og la sausen småkoke i noen minutter under omrøring.
- 3
Tilsett revet appelsinskall og smak til med grovkvernet pepper