grillmat

Grillmat

Enkle og skikkelig gode oppskrifter til grillen

 

Vi elsker grillsesongen! Det er lite som slår lukten av grill, og å kunne spise mat ute på terrassen eller hagen i solskinn. Når det kommer til grillmat mangler det ikke på alternativer. Både fisk, kjøtt og vegetarmat kan få plass på grillen i løpet av våren og sommeren. Og vi har jo alle våre favoritter når det kommer til grillmat!

 

Her finner du våre beste oppskrifter til grillen, såpass enkle å lage slik at det er lett for deg å lykkes i rollen som grillmester.

God grilling!

Kyllingfilet-med-potetsalat-og-Hollandaise

Kyllingfilet med potetsalat og Hollandaisesaus

Hollandaise passer perfekt til kylling! Prøv vår kjempegode potetsalat med balsamicoeddik til. Passer på både grille og stekepannen.

Se oppskrift
Vegetarpizza-på-grillen

Vegetarpizza på grillen

Finn fram en pizzastein, fyr opp grillen og fantasien, og la deg overraske over hvor enkelt og godt det er å lage pizza på grillen! Denne oppskriften gir deg en enkel, men skikkelig god vegetarpizza.

Se oppskrift
Grillet-laks-i-folie-med-Sandefjordsaus

Grillet laks i folie med sandefjordsaus

Grillet laks i folie smaker skikkelig godt og er et velsmakende alternativ til de vanligste kjøttrettene på grillen. Topp den med sandefjordsaus for en ekstra god grillrett som passer for hele familien!

Se oppskrift
Grillede-grønnsaker-med-bearnaise

Grillede grønnsaker med bearnaise

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!

Se oppskrift
Grillet-svinefilet-i-skiver-med-peppersaus

Grillet svinefilet med peppersaus og asparges

Svinefilet er både magert og skikkelig digg på grillen! Prøv denne oppskriften på grillet svinefilet med peppersaus og asparges.

Se oppskrift