Søk

Grillet laks i folie med sandefjordsaus

Ingredienser til 4 porsjoner

Grillet laks i folie smaker skikkelig godt og er et velsmakende alternativ til de vanligste kjøttrettene på grillen. Topp den med sandefjordsaus for en ekstra god grillrett som passer for hele familien!

Grillet laks i folie smaker skikkelig godt og er et velsmakende alternativ til de vanligste kjøttrettene på grillen. Topp den med sandefjordsaus for en ekstra god grillrett som passer for hele familien!

Slik gjør du:

  1. 1Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.
  2. 2Skrell og kutt opp grønnsakene i passelige biter. Legg grønnsaker, finhakket hvitløk og fiskestykker i midten av hvert ark med aluminiumsfolie
  3. 3Dryss over sitronpepper, olivenolje og sitronsaft før du pakker hver fiskepakke sammen. Husk å la de være enkelt å åpne pakkene mens de er på grillen.
  4. 4Grill under lokk ca 10 minutter. Åpne pakkene for å sjekke at fisken er ferdig. Hell over kald Sandefjordsaus og finhakket vårløk helt mot slutten av koketiden. Lukk igjen pakkene og servér.

Ta en potet!

Kok småpoteter med skallet på i saltet vann. Beregn 100-150 gram potet per gjest. Dryss over gressløk før servering!