Oppskrifter / Middag

Grillet laks i folie med sandefjordsaus

50 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 stksitron1,00 boksTORO Sandefjordsaus 300ml4,00 stkgrillfolie flak4,00 ssolivenolje2,00 stkhvitløksfedd1,00 buntvårløk1,00 stkløk1,00 stksquash1,00 stkpaprika4,00 tsTORO Krydderiet Sitronpepper 95g4,00 stklaks

Grillet laks i folie smaker skikkelig godt og er et velsmakende alternativ til de vanligste kjøttrettene på grillen. Topp den med sandefjordsaus for en ekstra god grillrett som passer for hele familien!

Slik gjør du

  • 1

    Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.

  • 2

    Skrell og kutt opp grønnsakene i passelige biter. Legg grønnsaker, finhakket hvitløk og fiskestykker i midten av hvert ark med aluminiumsfolie

  • 3

    Dryss over sitronpepper, olivenolje og sitronsaft før du pakker hver fiskepakke sammen. Husk å la de være enkelt å åpne pakkene mens de er på grillen.

  • 4

    Grill under lokk ca 10 minutter. Åpne pakkene for å sjekke at fisken er ferdig. Hell over kald Sandefjordsaus og finhakket vårløk helt mot slutten av koketiden. Lukk igjen pakkene og servér.

Dette trenger du