Gratineres med
100,00 grevet gulostTilbehør
2,00 stkgulrøtter1,00 stkagurk1,00 stkmango1,00 håndfullsmå tomaterVed servering
2,00 stilkervårløk1,00 flaskeIdun Tomatketchup 530gPannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.
Slik gjør du
- 1
Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.
- 2
Stek kjøttdeigen i litt olje. Skjær løk og paprika i små terninger og stek dem sammen med kjøttet til grønnsakene er myke. Hell i hakkede tomater og vann, og rør inn chili con carne bowlen. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 20 min. Bland inn mais til slutt.
- 3
Pannekaker: Bland posens innhold og vann til en jevn og glatt røre. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i røre så det akkurat dekker bunnen. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek ferdig på den andre siden. Gjenta til du har brukt opp røren.
- 4
Fordel kjøttfyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Dryss over ost og stek som angitt.
- 5
Ved servering: Skjær skrelte gulrøtter, agurk og mango i staver og sett dem i et glass eller likende. Fordel små tomater og vårløk i biter på toppen av de fylte pannekakene og sett formen på bordet. Vær så god!