Oppskrifter / Lunsj

Pannekaker fylt med chili con carne

45 min Middels
Til 4 porsjoner
500,00 gkjøttdeig, ev. karbonadedeig2,00 ssrapsolje1,00 stkløk1,00 stkrød paprika400,00 ghakkede tomater1,00 poseTORO Chili con Carne Bowl 150g3,50 dlvann1,00 stkliten boks mais1,00 poseTORO Pannekaker 196g4,50 dlvann

Gratineres med

100,00 grevet gulost

Tilbehør

2,00 stkgulrøtter1,00 stkagurk1,00 stkmango1,00 håndfullsmå tomater

Ved servering

2,00 stilkervårløk1,00 flaskeIdun Tomatketchup 530g

Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.

Slik gjør du

  • 1

    Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.

  • 2

    Stek kjøttdeigen i litt olje. Skjær løk og paprika i små terninger og stek dem sammen med kjøttet til grønnsakene er myke. Hell i hakkede tomater og vann, og rør inn chili con carne bowlen. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 20 min. Bland inn mais til slutt.

  • 3

    Pannekaker: Bland posens innhold og vann til en jevn og glatt røre. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i røre så det akkurat dekker bunnen. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek ferdig på den andre siden. Gjenta til du har brukt opp røren.

  • 4

    Fordel kjøttfyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Dryss over ost og stek som angitt.

  • 5

    Ved servering: Skjær skrelte gulrøtter, agurk og mango i staver og sett dem i et glass eller likende. Fordel små tomater og vårløk i biter på toppen av de fylte pannekakene og sett formen på bordet. Vær så god!

Dette trenger du