17. mai-frokost

17. mai-frokost

Skal du arrangere eller være med på en 17. mai-frokost? Vi har samlet seks oppskrifter som er greie å kunne uansett om du er vert eller gjest.

 

Hipp hipp hurra! Den beste starten på nasjonaldagen er frokost med familie og venner. Masse god mat, fantastiske kaker og noe godt i glassene. Vi har samlet 6 oppskrifter som passer perfekt til 17. mai-frokosten, og som alle kan få til. Oppskriftene dekker både frokost og dessert, men drikkevarer må du fikse selv 😉 

Rømmegrøt-med-spekemat

Rømmegrøt med spekemat

For mange blir det ikke 17. mai uten rømmegrøt. Klassisk tilbehør er sukker, kanel og smør, men dette er bare toppen av rømmegrøten 🙂 Spekemat er også utrolig godt som tilbehør, og mange serverer det ved siden av sammen med flatbrød.

Se oppskrift
Pannekaker-til-nasjonaldagen

Pannekaker til nasjonaldagen

Både store og små elsker pannekaker, og med litt godt tilbehør passer det utmerket å servere til 17. mai-frokosten. Syltetøy, brunost, smør eller bacon.

Se oppskrift
Brownies-med-ostekrem

Brownies med ostekrem

Brownies passer til alle anledninger, og pynter du med litt bær og ostekrem er den som laget til 17. mai-frokosten. Det er Brownies i rødt, hvitt og blått! Du kan fint lage den dagen før slik at kun pyntingen gjenstår.

Se oppskrift
Pannekaker-for-barn

Pannekaker for barn!

Denne pannekakerøren er enkel å lage og lett å lykkes med! Noen liker fluffy pannekaker, mens andre liker de tykke. En ting er sikkert, pannekaker er noe de fleste liker!

Se oppskrift
Browniemuffins med-ostekrem

Browniesmuffins med ostekrem

Browniesmuffins med ostekrem passer til de fleste anledninger, men pynter du den med bær funker den perfekt til 17. mai. Det er Brownies i rødt hvitt og blått! Enten du skal bake til 17. mai frokost, kakebord på skolearrangement, feire bursdag eller jubileum. 🥳

Se oppskrift
Enkle bakeoppskrifter på under 30 minutter

Flere baketips?

Får du middagsbesøk eller har du lyst til å lage deg noe godt til kaffen? Vi elsker å bake og har tips, triks og inspirasjon til både små og store bakeanledninger.

Les mer
torobaketips-instagram

Følg TORO Baketips!

Du kan følge oss på Instagram for oppskrifter, tips, nyheter og konkurranser.

@torobaketips