Rømmegrøt med spekemat

Ingredienser til 4 porsjoner

Ikke noe smaker som rømmegrøt på 17. mai eller andre høytider. Med spekemat er dette den perfekte festmaten!

  • Rømmegrøt

  • 1,00 pose TORO Rømmegrøt 186 g
  • 7,00 dl vann
  • 3,00 dl seterrømme
  • Tilbehør

  • 600,00 g spekemat
  • 1,00 pk Flatbrød Hjemmebakt
  • 4,00 ss smør
  • 4,00 ts sukker
  • 4,00 ts kanle

Ikke noe smaker som rømmegrøt på 17. mai eller andre høytider. Med spekemat er dette den perfekte festmaten!

Slik gjør du:

  1. 1

    Lag rømmegrøt som anvist på pakken.

  2. 2

    Anrett spekemat og flatbrød på fat. Server grøten med smeltet smør, kanel og sukker. Kos dere!

Dette trenger du