Vafler

Lite smaker bedre enn nystekte vafler!

Vaffelhjerter

Vafler har en spesiell plass i Nordmenns hjerter og det er ikke uten grunn! Denne godsaken passer nemlig til et hav av anledninger og kan varieres til det uendelige. Sprø, myke, søte, syrlige, grove og fine vafler med syltetøy, rømme, bær, ost, bacon, spinat og sjokolade – her er det kun fantasien som setter grenser!

Vi har samlet våre beste vaffeloppskrifter – la deg inspirere og finn din favoritt!

1. Vafler med rømme og syltetøy

Rømme og syltetøy er en klassiker på vafler og det er det en grunn til. Friskheten i bærene og syrligheten i rømmen passer perfekt på søte, sprø vafler og skaper nærmest magi i munnen. Her passer alle typer syltetøy så varier og prøv deg frem til du finner din favoritt. Se hvordan du lager verdens beste vafler her.

 

 

2. Sjokoladevafler

Sjokolade smaker ikke bare godt i kaker men også i vafler! Sjokoladevafler gir en smakfull og superenkel vri på vaflene og er perfekt for oss sjokoladeelskere. Topp med pisket krem og bær og vips så har du et festmåltid av en vaffel på under 10 minutter. Se hvordan du enkelt lager sjokoladevafler her.

 

3. Rømmevafler

Rømmevafler

Rømmevafler er en annen klassiker i vaffelfamilien som har levd i generasjoner. Ved å tilsette rømme i røren blir vaflene ekstra sprø og litt syrligere i smaken. Perfekt med både brunost, rømme og friske bær på toppen. Se oppskrift på våre beste rømmevafler her!