Søk

Rømmevafler

Ingredienser til 20 porsjoner

Rømmevafler er ekstra gode og ekstra sprø. Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som dessert. Det beste med vafler er variasjonen i tilbehør; vafler kan du nyte med syltetøy, friske bær og rømme eller brunost. Denne oppskriften på rømmevafler er ekstra god med brunost eller rørte bær. Denne oppskriften gir ca. 20 vafler.

Rømmevafler er ekstra gode og ekstra sprø. Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som dessert. Det beste med vafler er variasjonen i tilbehør; vafler kan du nyte med syltetøy, friske bær og rømme eller brunost. Denne oppskriften på rømmevafler er ekstra god med brunost eller rørte bær. Denne oppskriften gir ca. 20 vafler.

Slik gjør du:

  1. 1Rør sammen 7 dl vann, 200 g smeltet smør og et beger med rømme.
  2. 2Bland med posens innhold og rør til en jevn og glatt røre. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl vaflene på rist.
  3. 3Server med ditt favoritt-tilbehør.

Tips!

Du kan også bruke TORO Vafler (liten pakning); husk da å tilpasse væskemengden.