Rømmevafler

Rømmevafler
Ingredienser til 20 porsjoner

Rømmevafler er ekstra gode og ekstra sprø. Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som dessert. Det beste med vafler er variasjonen i tilbehør; vafler kan du nyte med syltetøy, friske bær og rømme eller brunost. Denne oppskriften på rømmevafler er ekstra god med brunost eller rørte bær. Denne oppskriften gir ca. 20 vafler.

Rømmevafler er ekstra gode og ekstra sprø. Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som dessert. Det beste med vafler er variasjonen i tilbehør; vafler kan du nyte med syltetøy, friske bær og rømme eller brunost. Denne oppskriften på rømmevafler er ekstra god med brunost eller rørte bær. Denne oppskriften gir ca. 20 vafler.

Slik gjør du:

  1. 1

    Rør sammen 7 dl vann, 200 g smeltet smør og et beger med rømme.

  2. 2

    Bland med posens innhold og rør til en jevn og glatt røre. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl vaflene på rist.

  3. 3

    Server med ditt favoritt-tilbehør.