Søk

Vegetar tacopasta med grønnkåltopping.

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Vegetar tacopasta med grønnkåltopping er en enkel og god vegetarmiddag. Kombiner den klassiske pastaen med meksikanske smaker i en tacopasta! Topp gjerne taccopastaen med sprø grønnkål og tortillachips for litt ekstra crunch. Dette kan fort bli din nye familiefavoritt!

  • 1,00 pose TORO Meksikansk Tomatsuppe 100 g
  • 8,00 dl vann
  • 400,00 g spaghetti
  • Topping:

  • 1,00 pose grønnkål
  • 0,50 ts salt
  • 2,00 håndfull tortilla chips
  • 1,00 boks mais
  • 2,00 stk avokado

Vegetar tacopasta med grønnkåltopping er en enkel og god vegetarmiddag. Kombiner den klassiske pastaen med meksikanske smaker i en tacopasta! Topp gjerne taccopastaen med sprø grønnkål og tortillachips for litt ekstra crunch. Dette kan fort bli din nye familiefavoritt!

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp meksikansk tomatsuppe med vann (det er trukket fra litt væske i denne oppskriften for å gjøre det til en saus og ikke suppe).
  2. 2Kok spaghetti i rikelig med vann. Sil av og bland spaghetti med sausen.
  3. 3Stek grønnkål i litt olje til den kollapser. Ha over litt salt og knus rikelig med tortillachips over sammen med en boks avrent mais. Server med ½ avokado til hver porsjon.

Produkt