Vegetar tacopasta med grønnkåltopping.
En grønnere middag
- Under 20 min.
- Enkel
- Vegetar

Vegetar tacopasta med grønnkåltopping er en enkel og god vegetarmiddag. Kombiner den klassiske pastaen med meksikanske smaker i en tacopasta! Topp gjerne taccopastaen med sprø grønnkål og tortillachips for litt ekstra crunch. Dette kan fort bli din nye familiefavoritt!
- 1,00 pose TORO Meksikansk Tomatsuppe 100 g
- 8,00 dl vann
- 400,00 g spaghetti
Topping:
- 1,00 pose grønnkål
- 0,50 ts salt
- 2,00 håndfull tortilla chips
- 1,00 boks mais
- 2,00 stk avokado
Vegetar tacopasta med grønnkåltopping er en enkel og god vegetarmiddag. Kombiner den klassiske pastaen med meksikanske smaker i en tacopasta! Topp gjerne taccopastaen med sprø grønnkål og tortillachips for litt ekstra crunch. Dette kan fort bli din nye familiefavoritt!
Slik gjør du:
- 1
Kok opp meksikansk tomatsuppe med vann (det er trukket fra litt væske i denne oppskriften for å gjøre det til en saus og ikke suppe).
- 2
Kok spaghetti i rikelig med vann. Sil av og bland spaghetti med sausen.
- 3
Stek grønnkål i litt olje til den kollapser. Ha over litt salt og knus rikelig med tortillachips over sammen med en boks avrent mais. Server med ½ avokado til hver porsjon.