Søk

Sennepsgratinert juleskinke med Waldorfsalat

Juleskinke til jul

Ingredienser til 6 porsjoner

Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.

  • Juleskinke

  • 1,00 kg kokt juleskinke
  • 1,00 stk eggeplomme
  • 3,00 ss
  • 2,00 ss strøbrød
  • Waldorfsalat

  • 1,50 dl majones
  • 1,50 dl pisket krem
  • 1,00 dl rømme
  • 2,00 ss sitronsaft
  • 2,00 ts sukker
  • 0,25 ts TORO Krydderiet Pepper hvit malt 13 g
  • 5,00 stk epler
  • 2,00 stilker stangselleri
  • 100,00 g grønne druer
  • 75,00 g valnøtter

Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.

Slik gjør du:

  1. 1Juleskinken: Skjær bort svor og litt av fettranden på skinken. Bland eggeplomme, sennep og strøbrød, og smør det utover fettsiden av skinken. Gratinert skinken i ca. 10 min på midterste rille.
  2. 2Waldorfsalat: Rør sammen dressingen først. Dvs. alle ingrediensene unntatt epler, stangselleri, druer og valnøtter. Skrell eplene og skjær de i tynne skiver. Skjær de deretter i tynne strimler. Kutt stangsellerien i tynne skiver. Hakk nøttene, og bland alt inn i dressingen, inkludert druene.

Produkt