Grønnsakslasagne med selleri og søtpotet

Grønnsakslasagne med selleri og søtpotet
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Alle elsker lasagne! Varier gjerne med denne smakfulle grønnsakslasagnen - en middagen hele familien garantert vil like.

  • 1,00 stk stor søtpotet
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 100,00 g sellerirot
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 200,00 g bladspinat, klar til bruk
  • 1,00 pk TORO Grønnsakslasagne 203g
  • 3,50 dl vann
  • 3,50 dl melk
  • 150,00 g gulost, revet

Alle elsker lasagne! Varier gjerne med denne smakfulle grønnsakslasagnen - en middagen hele familien garantert vil like.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).

  2. 2

    Skrell og kutt søtpotet i treninger ca. 2 x 2 cm. Stek søtpotetene møre i litt olje i panne på middels varme i ca. 8 min. Tilsett kuttede, skrelte gulrøtter og selleri i små terninger og stek videre i 2 min.

  3. 3

    Trekk så kjelen av varmen, tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på hermetiske hakkete tomater, vann og melk under omrøring for så å gi det ett oppkok. Tilsett deretter spinatbladene, bland godt og la det koke i 5 minutter.

  4. 4

    Sett nå sammen lasagnen lagvis med saus og lasagneplater før du strør over med raspet ost. Stek lasagnen på 200 g i ca. 30 minutter, og avkjøl deretter i 5-10 minutter før servering. Velbekomme!