Søk

Blomkålsuppe og pastasalat

Ingredienser til 4 porsjoner

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 1,00 hode blomkål
  • 2,00 ss gresskarfrø
  • Pastasalat

  • 250,00 g pasta
  • 1,00 hode hjertebladsalat
  • 1,00 beger cherrytomater
  • 0,50 stk rødløk
  • 3,00 ss olivenolje
  • 1,00 ss sitronsaft
  • 0,25 ts pepper
    • Garnityr

    • friske urter, gjerne oregano
    • salt og pepper etter smak

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.

Slik gjør du:

  1. 1Del blomkålhodet i små buketter. Kokes så vidt møre.
  2. 2Rør ut blomkålsuppen med vann og melk, la den småkoke i 5 min. Tilsett de små blomkålbukettene. Smak til med salt og pepper.
  3. 3Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl litt og bland den sammen hjertebladsalat, halve små tomater og rødløk i tynne båter. Rør sammen olje, sitronsaft og pepper og drypp over pastasalaten.
  4. 4Server suppen med gresskarkjerner og friske urter på toppen. Ha gjerne Grissini eller brød til suppen og pastasalaten. God middag!