Søk

Blomkålsuppe og pastasalat

Ingredienser til 4 porsjoner

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 1,00 hode blomkål
  • 2,00 ss gresskarfrø
  • Pastasalat

  • 250,00 g pasta
  • 1,00 hode hjertebladsalat
  • 1,00 beger cherrytomater
  • 0,50 stk rødløk
  • 3,00 ss olivenolje
  • 1,00 ss sitronsaft
  • 0,25 ts pepper
    • Toppes med

    • friske urter, gjerne oregano
    • salt og pepper etter smak

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.

Slik gjør du:

  1. 1

    Del blomkålhodet i små buketter. Kokes så vidt møre.

  2. 2

    Rør ut blomkålsuppen med vann og melk, la den småkoke i 5 min. Tilsett de små blomkålbukettene. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl litt og bland den sammen hjertebladsalat, halve små tomater og rødløk i tynne båter. Rør sammen olje, sitronsaft og pepper og drypp over pastasalaten.

  4. 4

    Server suppen med gresskarkjerner og friske urter på toppen. Ha gjerne Grissini eller brød til suppen og pastasalaten. God middag!