Blomkålsuppe og pastasalat
- Under 20 min.
- Enkel
- VEGETARISK

Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.
- 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl melk
- 1,00 hode blomkål
- 2,00 ss gresskarfrø
Pastasalat
- 250,00 g pasta
- 1,00 hode hjertebladsalat
- 1,00 beger cherrytomater
- 0,50 stk rødløk
- 3,00 ss olivenolje
- 1,00 ss sitronsaft
- 0,25 ts pepper
Toppes med
- friske urter, gjerne oregano
- salt og pepper etter smak
Blomkålsuppe og pastasalat er den perfekte kombinasjonen til lunsj eller middag. Følger du denne oppskriften får du en perfekt hverdagsmiddag.
Slik gjør du:
- 1
Del blomkålhodet i små buketter. Kokes så vidt møre.
- 2
Rør ut blomkålsuppen med vann og melk, la den småkoke i 5 min. Tilsett de små blomkålbukettene. Smak til med salt og pepper.
- 3
Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl litt og bland den sammen hjertebladsalat, halve små tomater og rødløk i tynne båter. Rør sammen olje, sitronsaft og pepper og drypp over pastasalaten.
- 4
Server suppen med gresskarkjerner og friske urter på toppen. Ha gjerne Grissini eller brød til suppen og pastasalaten. God middag!