Blomkålsuppe med pepperoni og parmesan
- Under 20 min.
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Snaddertopping på deilig, kremet blomkålsuppe. Blomkålsuppe med pepperoni og parmesan er en sikker vinner!
- 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl melk
- 150,00 g pepperoni
- 100,00 g finrevet parmesan
- 1,00 kvast frisk gressløk
Snaddertopping på deilig, kremet blomkålsuppe. Blomkålsuppe med pepperoni og parmesan er en sikker vinner!
Slik gjør du:
- 1
Bland sammen suppeposens innhold, vann og melk. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 5 minutter.
- 2
Stek pepperoniskivene i en stekepanne til de har begynt å ta litt farge.
- 3
Server kremet blomkålsuppe med sprøstekt pepperoni, parmesan og en klype gressløk.