Slik-redder-du-restene

Redd restene med TORO

Fortell oss hva du har i kjøleskapet, så gir vi deg forslag til enkle og gode oppskrifter!

Start her!

Vi ønsker å spise opp maten vi lager. Det å bruke opp matvarene i kjøleskapet er rett og slett et viktig og enkelt klimabidrag.

 

TORO produkter er et perfekt utgangspunkt som sikrer den gode smaken alle liker, som gjør at restene blir spist opp 🙂

 

 

Redd restene med TORO

Redd restene med TORO

Vi har en splitter ny tjeneste på siden vår, som hjelper deg med å bruke opp det du har i kjøleskapet.

Redd restene her!

Mer om redd restene og matsvinn

Calzone-Restemat-av-pizza

Resteoppskrifter

Har du matrester fra i går? Vi har samlet oppskrifter som passer perfekt til å lage skikkelig god restemat.

Se oppskrifter her!

Hvorfor er det viktig å redde restene sine?

Ikke bare er det klimasmart, det er også bra for lommeboka!

 

Å spise rester er en viktig del av å leve en klimasmart livsstil. Matrester kan brukes til å redusere mengden matavfall som havner på søppelfyllinger, noe som bidrar til global oppvarming og andre miljøproblemer. Det hjelper oss også å spare penger, da det reduserer behovet for å kjøpe mer mat. I tillegg kan det å spise rester være en fin måte å bli kreativ med måltider på og bruke ingredienser som man kanskje ellers aldri ville brukt sammen. På den måten kan man utforske nye og spennende smakskombinasjoner!

Å ta gode valg når det gjelder matrester kan hjelpe oss med å redusere karbonavtrykket vårt og bidra til en sunnere planet for fremtidige generasjoner.

 

Potetgryte

Potetrester? Sjekk ut denne hacken!

Les mer

Matsvinn har blitt et stort globalt problem med anslagsvis 1,3 milliarder tonn mat kastet hvert år. Dette er ikke bare en stor økonomisk belastning for samfunnet vårt, men det har også betydelige miljøpåvirkninger. Det er anslått at matsvinn bidrar til 8 % av globale klimagassutslipp og er ansvarlig for tap av verdifulle ressurser som land, vann og energi.

 

Ved å redusere matsvinnet vårt kan vi altså bidra til å bekjempe klimaendringer, spare penger og bidra til å beskytte miljøet vårt.

 

Etter hvert som flere og flere mennesker blir oppmerksomme på miljøpåvirkningen av matsvinn, blir kreative måter å redusere det på stadig viktigere. En måte å gjøre dette på er å benytte seg av rester fra matoppskrifter. Ved å gjenbruke disse restene på kreative måter, kan vi ikke bare redusere svinn, men også spare penger og lage deilige nye retter.

 

Med tjenesten Redd Restene prøver vi å utforske noen kreative bruksområder for rester som kan hjelpe oss med å redusere matsvinnet mens vi fortsatt nyter de samme deilige smakene. Sammen med kokkene våre har vi sett på hvordan vi kan gjenbruke rester fra middagen på nye og spennende måter, samt noen tips til hvordan du oppbevarer dem riktig slik at de varer lenger.

 

Wok av rester

Grønnsaksrester? Sjekk ut denne hacken!

Les mer

Matsvinn er altså en sak som berører oss alle, både hjemme og på arbeidsplassen. Det skader ikke bare miljøet, men sløser også våre hardt opptjente penger. Heldigvis finnes det flere enkle tips og triks som vi kan bruke for å redusere matsvinnet hjemme.

 

Måltidsplanlegging er en av de beste måtene å redde restene på, da det hjelper oss å planlegge fremover og kun kjøpe det vi trenger. Dersom du bruker litt tid på å planlegge før handleturen, kan du kanskje klare å ikke kaste noe i løpet av hele uka!

 

Man har ikke alltid tid eller overskudd til å tenke utenfor boksen og komme opp med unike ideer for å bruke opp restene sine, derfor har vi gjort det for deg! Bare fortell oss hva du har i kjøleskapet, så genererer vi oppskrifter til deg!

 

Rester av tomater

Bli med og redd restene dine du også!

Start her!