Vegetar tacopizza

En grønnere middag

Vegetar tacopizza
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Tacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen. ,P.S. Denne oppskriften er både vegetarisk og digg.

  • Bunn:

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn litt grovere 373 g
  • 3,00 dl vann
  • Fyll:

  • 200,00 g vegofarse
  • 0,50 pose tacokrydder
  • 1,00 dl vann
  • 1,00 stk rødløk
  • 80,00 g nachos
  • 200,00 g revet ost
  • Topping:

  • 0,50 stk isbergsalat
  • 15,00 stk cherrytomater
  • 1,00 stk avokado
  • 2,00 dl rømme
  • 0,50 stk frisk koriander
  • 0,50 stk chili, rød eller grønn

Tacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen. ,P.S. Denne oppskriften er både vegetarisk og digg.

Slik gjør du:

  1. 1

    Elt sammen melblandingen og vann. Del i to emner som du kjevler ut til 2 avlange pizzabunner. Sett ovnen på 225 grader.

  2. 2

    Stek vegofarse med litt olje. Ha i tacokrydder og vann. Kok sammen ca. 5 minutter.

  3. 3

    Ha tacokrydret-vegofarse på bunnene og legg på skivet rødløk, knuste nachos og ost. Sett pizzaene midt i ovnen og stek i 12-14 minutter.

  4. 4

    Mens pizzaen steker kutter du isbergsalat, cherrytomater og avokado. Legg dette rett på pizzaen sammen med rømme, koriander og chili. Enjoy!