Vegetar tacopizza
En grønnere middag
- 45 min.
- Enkel


Tacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen. ,P.S. Denne oppskriften er både vegetarisk og digg.
Bunn:
- 1,00 pose TORO Pizzabunn litt grovere 373 g
- 3,00 dl vann
Fyll:
- 200,00 g vegofarse
- 0,50 pose tacokrydder
- 1,00 dl vann
- 1,00 stk rødløk
- 80,00 g nachos
- 200,00 g revet ost
Topping:
- 0,50 stk isbergsalat
- 15,00 stk cherrytomater
- 1,00 stk avokado
- 2,00 dl rømme
- 0,50 stk frisk koriander
- 0,50 stk chili, rød eller grønn
Tacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen. ,P.S. Denne oppskriften er både vegetarisk og digg.
Slik gjør du:
- 1
Elt sammen melblandingen og vann. Del i to emner som du kjevler ut til 2 avlange pizzabunner. Sett ovnen på 225 grader.
- 2
Stek vegofarse med litt olje. Ha i tacokrydder og vann. Kok sammen ca. 5 minutter.
- 3
Ha tacokrydret-vegofarse på bunnene og legg på skivet rødløk, knuste nachos og ost. Sett pizzaene midt i ovnen og stek i 12-14 minutter.
- 4
Mens pizzaen steker kutter du isbergsalat, cherrytomater og avokado. Legg dette rett på pizzaen sammen med rømme, koriander og chili. Enjoy!