Søk

Tradisjonell lutefisk med ertestuing og hvit saus

Ingredienser til 4 porsjoner

Når julen ringes inn, må lutefisken på bordet! Med denne klassiske oppskriften gjør du tilbehøret enkelt og bruk energien på å steke fisken til perfeksjon.

Når julen ringes inn, må lutefisken på bordet! Med denne klassiske oppskriften gjør du tilbehøret enkelt og bruk energien på å steke fisken til perfeksjon.

Slik gjør du:

  1. 1Legg lutefisk med skinnsiden ned i en langpanne eller en stor ildfast form. Dryss 2 ss salt over fisken, la stå ca 20 minutter. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek på 230 grader i 30-35 minutter.
  2. 2Stek bacon sprøtt og kok potetene.
  3. 3Kok opp ertestuing og hvit saus som angitt på pakken. Kvern pepper over fisken rett før servering og server på varme tallerkener.

Lefser

Bak dine egne lefser med TORO potetmos! Bland potetmos med ca 2 dl mel, 2 dl melk og litt salt til en fin deig. Lag små emner og kjevle ut til lomper/lefser. Stek på takke eller i stekepanne.

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Våre beste oppskrifter og tips til jul

Julen er tid for hygge og god mat, men det kan også kan være en stressende tid for mange. Derfor har vi samlet våre beste juleoppskrifter og tips slik at du får en velsmakende og behagelig jul!

Les mer