Søk

Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta

Ingredienser til 5 porsjoner

Prøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!

  • 750,00 g svinefilet
  • 1,00 ss smør
  • Choronsaus:

  • 1,00 pose TORO Bearnaisesaus original 28 g
  • 100,00 g smør
  • 1,00 dl vann
  • 1,50 dl melk
  • 1,00 ss tomatpure
  • Lune grønnsaker:

  • 1,00 stk blomkål
  • 2,00 bunt vårløk

Prøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!

Slik gjør du:

  1. 1Svinefilet etterstekes ved 175°C (kjernetemperatur 70°C medium stekt) i 15-20 min. La kjøttet hvile i ca. 10 min.
  2. 2Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i varm panne med smør. Etterstekes til den er ferdig, sjekk med et steketermometer. Viktig at kjøttet hviler før servering.
  3. 3Choronsaus: Ha smør i en kasserolle. Tilsett Bearnaisesaus posen, vann og melk og kok opp under omrøring. Rør inn tomatpure. La sausen småkoke i et minutt.

Produkt