Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta
- 45 min.
- Enkel
Prøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!
- 750,00 g svinefilet
- 1,00 ss smør
Choronsaus:
- 1,00 pose TORO Bearnaisesaus original 28 g
- 100,00 g smør
- 1,00 dl vann
- 1,50 dl melk
- 1,00 ss tomatpure
Lune grønnsaker:
- 1,00 stk blomkål
- 2,00 bunt vårløk
Prøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!
Slik gjør du:
- 1
Svinefilet etterstekes ved 175°C (kjernetemperatur 70°C medium stekt) i 15-20 min. La kjøttet hvile i ca. 10 min.
- 2
Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i varm panne med smør. Etterstekes til den er ferdig, sjekk med et steketermometer. Viktig at kjøttet hviler før servering.
- 3
Choronsaus: Ha smør i en kasserolle. Tilsett Bearnaisesaus posen, vann og melk og kok opp under omrøring. Rør inn tomatpure. La sausen småkoke i et minutt.