Søk

Sjokoladekake med glasur

Ingredienser til 24 porsjoner

Sjokoladekake med glasur er den perfekte bursdagskaken og en sikker vinner hos store og små. Kaken er saftig og myk og toppet med en kremet sjokoladeglasur med deilig smak av lys sjokolade er den rett og slett uimotståelig. Perfekt når du skal bake til mange ettersom sjokoladekaken gir ca. 24 kakestykker og er også helt glutenfri.

Sjokoladekake med glasur er den perfekte bursdagskaken og en sikker vinner hos store og små. Kaken er saftig og myk og toppet med en kremet sjokoladeglasur med deilig smak av lys sjokolade er den rett og slett uimotståelig. Perfekt når du skal bake til mange ettersom sjokoladekaken gir ca. 24 kakestykker og er også helt glutenfri.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 180 °C). Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør (eller flytende margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.
  2. 2Smør en langpanneform ca. 30 x 40 cm og dekk med bakepapir i bunnen (klipp det gjerne til). Fordel røren i formen og stek på nederste rille i ca. 20 minutter. Bruker du en større eller mindre form må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke med en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles på rist. (Kaken må være avkjølt før du tar på glasuren.)
  3. 3Fordel sjokoladekremglasuren på kaken ved hjelp av en slikkepott og pynt med din favoritt kakepynt.

Tips 1

TORO Sjokoladekake Langpanne er glutenfri. Kaken er også melkefri ved bruk av melkefri margarin (vær obs på at kakepynten kan inneholde melk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *