Saus med eplesmak til ribbe
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 5 porsjoner
Lag en skikkelig god saus til julemiddagen med kraften fra ribba. Eplesmaken gir måltidet en ekstra vri, og er ikke minst enkel å lage.
- 1,00 pose TORO Sjysaus original 15 g
- 3,00 dl kraft fra langpanne eller vann
- 2,00 ss
- 2,00 ts worcestershiresaus
- 0,25 ts pepper
Serveres med
Lag en skikkelig god saus til julemiddagen med kraften fra ribba. Eplesmaken gir måltidet en ekstra vri, og er ikke minst enkel å lage.
Slik gjør du:
- 1
Hell først posens innhold i en kjele.
- 2
Sil deretter kraften fra langpannen du har stekt ribba i. Tilsett kraften, ev. litt vann og kok opp under omrøring. La så sausen småkoke i 5 minutter. Rør av og til.
- 3
Tilsett og smak til med eplegele, worcestershiresaus og nykvernet pepper.