Saus med eplesmak til ribbe

Saus med eplesmak til ribbe
Ingredienser til 5 porsjoner

Lag en skikkelig god saus til julemiddagen med kraften fra ribba. Eplesmaken gir måltidet en ekstra vri, og er ikke minst enkel å lage.

  • 1,00 pose TORO Sjysaus original 15 g
  • 3,00 dl kraft fra langpanne eller vann
  • 2,00 ss
  • 2,00 ts worcestershiresaus
  • 0,25 ts pepper
    • Serveres med

Lag en skikkelig god saus til julemiddagen med kraften fra ribba. Eplesmaken gir måltidet en ekstra vri, og er ikke minst enkel å lage.

Slik gjør du:

  1. 1

    Hell først posens innhold i en kjele.

  2. 2

    Sil deretter kraften fra langpannen du har stekt ribba i. Tilsett kraften, ev. litt vann og kok opp under omrøring. La så sausen småkoke i 5 minutter. Rør av og til.

  3. 3

    Tilsett og smak til med eplegele, worcestershiresaus og nykvernet pepper.