Riskrem med rød saus
- Under 20 min.
- Rask

Ingredienser til 4 porsjoner
Riskrem med rød saus er en veldig god dessert, og et høydepunkt for mange i julen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem og noen har funnet mandelen. Dette er en enkel oppskrift som passer perfekt hvis du får mange gjester.
- 1,00 beger TORO Risgrøt 385 g
- 1,50 dl kremfløte
- 1,00 ss sukker
- 1,00 ts vaniljesukker
- 4,00 dl rød saus
Pynt
- Mandelflarn og friske bringebær
Riskrem med rød saus er en veldig god dessert, og et høydepunkt for mange i julen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem og noen har funnet mandelen. Dette er en enkel oppskrift som passer perfekt hvis du får mange gjester.
Slik gjør du:
- 1
Visp kremfløte med sukker og vaniljesukker.
- 2
Vend forsiktig kremen sammen med kald risgrøt.
- 3
Server riskremen med rød saus, og topp med mandelflarn og friske bringebær