Risgrøt
- Ca. en halv time
- Enkel
- Vegetar

Risgrøt til jul er tradisjonsmat som bringer frem mange gode juleminner og er for mange en selvskreven rett. Risgrøt smaker godt for store og små, og er utrolig lett å lage med denne oppskriften. Det blir ikke jul uten julegrøt!
- 1,00 pose TORO Risengrøt 258 g
- 12,00 dl melk
- 2,00 dl vann
Toppes med
- Toppes med sukker, kanel og smør
Serveres med
- sukker
- kanel
- smør
Risgrøt til jul er tradisjonsmat som bringer frem mange gode juleminner og er for mange en selvskreven rett. Risgrøt smaker godt for store og små, og er utrolig lett å lage med denne oppskriften. Det blir ikke jul uten julegrøt!
Slik gjør du:
- 1
Tøm posens innhold i en kasserolle.
- 2
Tilsett 12 dl melk og 2 dl vann.
- 3
Kok opp under omrøring og la grøten småkoke uten lokk i 25 minutter.