Søk

Risgrøt

Ingredienser til 5 porsjoner

Risgrøt til jul er tradisjonsmat som bringer frem mange gode juleminner og er for mange en selvskreven rett. Risgrøt smaker godt for store og små, og er utrolig lett å lage med denne oppskriften. Det blir ikke jul uten julegrøt!

  • 1,00 pose TORO Risengrøt 258 g
  • 12,00 dl melk
  • 2,00 dl vann
    • Garnityr

    • Toppes med sukker, kanel og smør
    • Serveres med

    • sukker
    • kanel
    • smør

Risgrøt til jul er tradisjonsmat som bringer frem mange gode juleminner og er for mange en selvskreven rett. Risgrøt smaker godt for store og små, og er utrolig lett å lage med denne oppskriften. Det blir ikke jul uten julegrøt!

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i en kasserolle.
  2. 2Tilsett 12 dl melk og 2 dl vann.
  3. 3Kok opp under omrøring og la grøten småkoke uten lokk i 25 minutter.

Dette trenger du

Rislapper

Har du grøtrester? Tilsett 2 egg og 1 dl mel per 5 dl risgrøt. Tilsett litt kardemomme og sukker. Stekes på takke eller i stekepannen. Server med nyrørt jordbærsyltetøy eller noe annet digg!

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Våre beste oppskrifter og tips til jul

Julen er tid for hygge og god mat, men det kan også kan være en stressende tid for mange. Derfor har vi samlet våre beste juleoppskrifter og tips slik at du får en velsmakende og behagelig jul!

Les mer