Muffins med vaniljekrem og bringebær

Muffins med vaniljekrem og bringebær
Ingredienser til 12 porsjoner

Muffins med vaniljekrem og bringebær er perfekt å lage når du har dårlig tid, men ønsker å imponere med noe godt. På innsiden av hver muffins skjuler det seg friske bringebær og deilig vaniljekrem – en fantastisk kombinasjon! Denne muffinsoppskriften er både superenkel og rask å lage og resultatet blir både friskt og søtt. Muffinsene trenger ikke å heve, og steketiden er på kun 12 minutter og gir 12 smakfulle muffinser.

  • 1,00 pose TORO Lyse muffins 331g
  • 1,50 dl vann
  • 100,00 g smeltet smør
  • 1,00 beger bringebær
  • vaniljekrem
  • muffinsformer
  • melis til pynt

Muffins med vaniljekrem og bringebær er perfekt å lage når du har dårlig tid, men ønsker å imponere med noe godt. På innsiden av hver muffins skjuler det seg friske bringebær og deilig vaniljekrem – en fantastisk kombinasjon! Denne muffinsoppskriften er både superenkel og rask å lage og resultatet blir både friskt og søtt. Muffinsene trenger ikke å heve, og steketiden er på kun 12 minutter og gir 12 smakfulle muffinser.

Svært allergiske personer bør alltid sjekke innholdsdeklarasjoner og ha god kjøkkenhygiene for å minimere risiko for at allergenet/spor av kan havne i retten.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C). Ta ingrediensene som skal være romtempererte ut av kjøleskap/fryser

  2. 2

    Rør sammen 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør (eller margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre

  3. 3

    Sett frem 16 små muffinsformer og skyll bringebærene. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett. Fyll muffinsformer litt i underkant av halvfulle med deig. Legg så en spiseskje med vaniljekrem i hver muffins pluss 1-2 bringebær. Dekk med en spiseskje deig til (muffinsformene skal da være ca. 3/4 fulle). Trykk forsiktig ned 1-2 bringebær til i deigen. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige. Bruk gjerne en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig.

  4. 4

    Når muffinsene er avkjølt kan du bruke sil og drysse til melis over. Pynt med friske bringebær om du vil.

Dette trenger du