Muffins med Laban Seigmenn® til 17. mai

30 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO lyse muffins 331g1,50 dlvann1,00 dlflytende margarin1,00 poseTORO Glasurmiks til ostekrem 126g125,00 gkremost naturell50,00 gromtemperert smør

Pynt

1,00 poseLaban seigmenn® 

17 Mai muffins med Laban Seigmenn® gir deg assosiasjoner til barnetoget. Det er virkelig en tradisjon vi kan være stolte av og som man kan bruke som inspirasjon til kakebordet! Lag søte muffins med Laban Seigmenn® til 17. mai, de er supergode og enkle å lage – praktisk for de som må tidlig opp til flaggheising. Oppskriften gir 12-14 muffins.

Slik gjør du

 • 1

  Ta smøret til glasuren ut av kjøleskapet (gjerne kvelden før). Del eventuelt smøret i terninger så det raskere får romtemperatur. Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).

 • 2

  Rør sammen 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.

 • 3

  Sett frem 12 små muffinsformer. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett. Fyll formene ¾ fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved bruk av en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.

 • 4

  Visp det myke smøret, kremosten og glasurmiksen til ostekrem godt sammen. Visp kraftig med en mikser til blandingen er luftig og myk.

 • 5

  Fordel glasuren på muffinsene ved bruk av en teskje. Lag en fin snurr på toppen ved å bruke baksiden av skjeen. Pynt med Laban Seigmenn® og flagg.

Dette trenger du