Meksikansk tomatsuppe med bønner
- Under 20 min.


Ingredienser til 4 porsjoner
Supergod vegetarrett! Denne er både enkel og rask å lage, og kan fort finne veien til festbordet.
- 1,00 pose TORO Meksikansk Tomatsuppe 100 g
- 2,00 dl melk
- 8,00 dl vann
- 1,00 boks brune bønner
- 1,00 stk løk
- 2,00 ss nøytral olje
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 0,50 stk chili
- 1,00 ts TORO Krydderiet Spisskummen malt 62 g
- 1,00 stk lime
Toppes med
- salt og pepper etter smak
- ev. 1 håndfull frisk koriander
Supergod vegetarrett! Denne er både enkel og rask å lage, og kan fort finne veien til festbordet.
Slik gjør du:
- 1
Tilbered suppen som anvist på pakken med vann og melk.
- 2
Finhakk løken og skyll bønnene. Stek løk og bønner lett i olje i stekepanne i 2 -3 minutter. Tilsett finhakket hvitløk, chili samt spisskummen. Rør om. Skvis over saften av en lime. Bland inn finhakket koriander i bønneblandingen, hvis du har.
- 3
Anrett suppen glovarm med rikelig av den hete bønnemiksen i suppen.