Søk

Meksikansk gryte med tacorester

Ingredienser til 4 porsjoner

Hvem har ikke opplevd å ha kjøleskapet fult av rester etter tacofredagen? Nå kan du lære hvordan du blir kvitt omtrent alle vanlige tacoingredienser i én og samme gryte! Vamos!

  • 400,00 g tacokjøtt
  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
  • 8,00 dl vann
  • 400,00 g tacogrønnsaker
  • 0,50 glass tacosaus
  • 200,00 g revet ost
    • Serveres med

    • Rømme og tortillachips

Hvem har ikke opplevd å ha kjøleskapet fult av rester etter tacofredagen? Nå kan du lære hvordan du blir kvitt omtrent alle vanlige tacoingredienser i én og samme gryte! Vamos!

Slik gjør du:

  1. 1

    Varm opp tacokjøttet på nytt. Tilsett så posen med meksikansk gryte sammen med 8 dl vann. La dette småkoke i 20 minutter.

  2. 2

    Tilsett grønnsaksrestene (ikke agurk) og tacosausen mot slutten av koketiden. Strø deretter over revet ost.

  3. 3

    Server med rømme og tortillachips.

Ekstra creamy dressingtips...

Akkurat agurk er ikke så digg å koke i meksikansk gryte. Men fortvil ikke, du kan blande agurkrester med rømmerester og lage en skikkelig smakfull agurkdressing!