Kokt skrei med Sandefjordsaus
Spis mer fisk!
- 45 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!
Fisk
- 4,00 stk skrei
Tilbehør
- 500,00 g småpoteter
- 4,00 ss olivenolje
- 1,00 stk brokkoli
Saus
- 1,00 boks TORO Sandefjordsaus 300ml
Smakes til med
- Litt salt
Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!
Slik gjør du:
- 1
Skjær fisken i fine stykker. Ha ½ ts salt over hvert stykke. La ligge 15-20 min før du skyller av. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, skru ned varmen og legg i fisken. La den trekke til fiskekjøttet løsner fra beinet. Ca 8-10 minutter.
- 2
Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.
- 3
Kutt brokkoli i buketter og kok i lettsaltet vann, 2-3 minutter
- 4
Varm opp Sandefjordsausen som anvist på pakken og servér med et smil!