Kokt skrei med Sandefjordsaus

Spis mer fisk!

Kokt skrei med Sandefjordsaus
Ingredienser til 4 porsjoner

Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!

  • Fisk

  • 4,00 stk skrei
  • Tilbehør

  • 500,00 g småpoteter
  • 4,00 ss olivenolje
  • 1,00 stk brokkoli
  • Saus

  • 1,00 boks TORO Sandefjordsaus 300ml
    • Smakes til med

    • Litt salt

Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!

Slik gjør du:

  1. 1

    Skjær fisken i fine stykker. Ha ½ ts salt over hvert stykke. La ligge 15-20 min før du skyller av. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, skru ned varmen og legg i fisken. La den trekke til fiskekjøttet løsner fra beinet. Ca 8-10 minutter.

  2. 2

    Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.

  3. 3

    Kutt brokkoli i buketter og kok i lettsaltet vann, 2-3 minutter

  4. 4

    Varm opp Sandefjordsausen som anvist på pakken og servér med et smil!