Oppskrifter / Middag

Kokt skrei med Sandefjordsaus

50 min Enkel
Til 4 porsjoner

Saus


Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Tilbehør

1,00 stkbrokkoli4,00 ssolivenolje500,00 gsmåpoteter

Fisk

4,00 stkskrei

Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!

Slik gjør du

  • 1

    Skjær fisken i fine stykker. Ha ½ ts salt over hvert stykke. La ligge 15-20 min før du skyller av. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, skru ned varmen og legg i fisken. La den trekke til fiskekjøttet løsner fra beinet. Ca 8-10 minutter.

  • 2

    Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.

  • 3

    Kutt brokkoli i buketter og kok i lettsaltet vann, 2-3 minutter

  • 4

    Varm opp Sandefjordsausen som anvist på pakken og servér med et smil!