Søk

Kjøttkaker med brun saus

Ingredienser til 4 personer

Klassisk velsmakende norsk middagsmat som alle elsker!

  • 1,00 pose TORO Kjøttkakesaus
  • 5,00 dl vann
  • 10,00 stk kjøttkaker
  • 10,00 stk poteter
  • 200,00 g gulrøtter
  • Ertepure

  • 250,00 g frosne grønne erter
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 4,00 stk vårløk
  • 2,00 ss smør/margarin til steking
  • 1,00 dl vann
  • 0,50 terning TORO Mørk kjøttbuljongterning
  • Tilbehør

  • 1,00 glass Nora Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget

Klassisk velsmakende norsk middagsmat som alle elsker!

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp sausen med vann etter anvisning på pakken. Tilsett kjøttkakene og la de trekke i 10 minutter i sausen over svak varme.
  2. 2Skrell og kutt potetene i passe biter, vend dem i olje, salt og pepper. Stekes ved 200°C i 15 minutter på midterste rille.
  3. 3Kutt skrelte gulrøtter i staver, og kok dem knapt møre i lettsaltet vann.
  4. 4Ertepure: Hakk hvitløk og skjær vårløk i tynne skiver, fres dem blanke i en kjele med smør. Dryss erter over og fres det hele i et par minutter. Hell i vann og smuldre i kjøttbuljongen, og kok opp. Trekk kjelen til side og bruk en stavmikser. Kjøres til puré og smakes til med salt og pepper.
  5. 5Server den nydelige kjøttkakemiddagen med Nora Tyttebærsyltetøy.

Produkt

Tagger

Middag