Søk

Kjøttboller i kremet viltsaus, med småløk, sopp og rosenkål

Ingredienser til 5 personer

Lag gjerne kjøttboller selv eller kjøp ferdige. God middag!

  • 100,00 g stjerneløk (småløk)
  • 2,00 ss smør/margarin
  • 250,00 g sopp
  • 650,00 g kjøttboller, ferdige eller lag selv
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til viltgryte
  • 3,00 dl fløte, ev blandet med melk
  • 4,00 dl vann
  • 0,50 dl solbærsirup eller husholdningssaft
  • 2,00 ss soyasaus
  • 250,00 g rosenkål

Lag gjerne kjøttboller selv eller kjøp ferdige. God middag!

Slik gjør du:

  1. 1Rens løken og stek den i middelsvarm kjele med litt smør. Tilsett soppen etter noen minutter. Ha i stekte kjøttboller og la de surre med et par minutter.
  2. 2Ha viltgrytebasen i en kjele og hell i fløte, vann og solbærsirup. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke noen minutter. Hell sausen over løk, sopp og kjøttboller. Kok opp og smak til med soyasaus. Tilsett så vidt kokte rosenkål, gjerne delt i to. La de bli varme i den nydelige sausen.
  3. 3Ha poteter eller ris til den smakfulle middagen, og gjerne tyttebærsyltetøy eller eplegele.

Produkt