Kjapp kalkunfrikassé med sopp

Kjapp kalkunfrikassé med sopp
Ingredienser til 4 porsjoner

Om du har mange eller få til bords så må du passe på å ha nok kalkun! Og er det ikke rester igjen, så er det for lite. Stek derfor en ekstra stor kalkun i år og spar på godsakene utover de første dagene av det nye året. Husk å være fleksibel når du lager resteoppskrifter, bruk det du har!

Om du har mange eller få til bords så må du passe på å ha nok kalkun! Og er det ikke rester igjen, så er det for lite. Stek derfor en ekstra stor kalkun i år og spar på godsakene utover de første dagene av det nye året. Husk å være fleksibel når du lager resteoppskrifter, bruk det du har!

Slik gjør du:

  1. 1

    Kok opp sausen med vann og fløte under omrøring. Tilsett så revet kalkunkjøtt og la det varme sakte opp i sausen.

  2. 2

    Legg i grønnsakene mot slutten av koketiden, og la det småkoke under lokk i ca 5 minutter.

  3. 3

    Server med kokte poteter, potetmos eller stekte restepoteter. Alt ettersom hva du har tilgjengelig. Server gjerne også med tyttebærsyltetøy!