


Muffins formet som julekuler får garantert gjestene til å smile! Lyse muffins toppet med fløyelsmyk ostekremglasur og NonStop. Bedre blir det ikke! De er superenkle å lage og passer perfekt som aktivitet på juleverkstedet eller til venninnekvelden. Denne oppskriften gir 12-16 muffins, avhengig av hvor store du ønsker å lage dem.
Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme) Ta smøret ut av kjøleskapet og del i terninger så det rekker å bli mykt til det skal brukes i glasuren.
Rør sammen til en jevn røre – muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
Fordel røren i 12 mellomstore muffinsformer, ca. 3/4 fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Bruk gjerne muffinsbrett om du har, det gir ekstra fine muffins. Uten muffinsbrett er det en fordel å bruke to muffinsformer. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved å stikke en kakenål el. i midten av muffinsen. Er nålen uten flytende røre er muffinsen ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.
Bland sammen – Glasurmiks, 50 g mykt smør og 125 g kremost naturell. Pisk med mikser til krem, ca. 5 min.
Fordel ostekremen på muffinsene med en kniv eller skje og pynt med Smil® og NonStop® i forskjellige farger.