Jegergryte med sopp og tyttebær
- Ca. en halv time
- Enkel

Smak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!
- 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
- 2,00 dl seterrømme
- 6,00 dl vann
- 500,00 g reinsdyrkav
- 2,00 ss smør / margarin
- 4,00 stk gulrøtter
- 200,00 g fersk rosenkål
- 200,00 g skogsopp eller sjampinjong
Ovnspoteter
- 500,00 g småpoteter / nypoteter
- 2,00 ss soyaolje
Tilbehør
- 1,00 glass Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget
Smak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!
Slik gjør du:
- 1
Kok opp TORO Jegergryte etter anvisning på pakken med seterrømme og vann. La dette småkoke i 10 min.
- 2
Stek reinsdyrskav i en varm stekepanne med litt smør. Ha kjøttet i gryten og la kjøttet småkoke i sausen noen minutter. Skrell gulrøtter og rens rosenkål. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Rens soppen, stek den i en panne med litt smør og fordel over gryteretten.
- 3
Vask potetene. Ha dem i en bolle og tilsett olje, salt og pepper. Bland godt og ha potetene i en ildfast form. Stekes ved 200 C i ca. 25 min. på midterste rille.
- 4
Sett Jegergryten på bordet og ha poteter, gulrøtter og rosenkål til. Husk tyttebærsyltetøy.