Oppskrifter / Middag

Jegergryte med sopp og tyttebær

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Jegergryte 106g2,00 dlseterrømme6,00 dlvann500,00 greinsdyrkav2,00 sssmør / margarin4,00 stkgulrøtter200,00 gfersk rosenkål200,00 gskogsopp eller sjampinjong

Ovnspoteter

500,00 gsmåpoteter / nypoteter2,00 sssoyaolje

Tilbehør

1,00 glassNora Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget 400g

Smak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp TORO Jegergryte etter anvisning på pakken med seterrømme og vann. La dette småkoke i 10 min.

  • 2

    Stek reinsdyrskav i en varm stekepanne med litt smør. Ha kjøttet i gryten og la kjøttet småkoke i sausen noen minutter. Skrell gulrøtter og rens rosenkål. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Rens soppen, stek den i en panne med litt smør og fordel over gryteretten.

  • 3

    Vask potetene. Ha dem i en bolle og tilsett olje, salt og pepper. Bland godt og ha potetene i en ildfast form. Stekes ved 200 C i ca. 25 min. på midterste rille.

  • 4

    Sett Jegergryten på bordet og ha poteter, gulrøtter og rosenkål til. Husk tyttebærsyltetøy.

Dette trenger du