Søk

Jegergryte med sopp og tyttebær

Ingredienser til 4 porsjoner

Smak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!

  • 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
  • 2,00 dl seterrømme
  • 6,00 dl vann
  • 500,00 g reinsdyrkav
  • 2,00 ss smør / margarin
  • 4,00 stk gulrøtter
  • 200,00 g fersk rosenkål
  • 200,00 g skogsopp eller sjampinjong
  • Ovnspoteter

  • 500,00 g småpoteter / nypoteter
  • 2,00 ss soyaolje
  • Tilbehør

  • 1,00 glass Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget

Smak vår nydelige jegergryte med sopp, tyttebær og rosenkål. Passer perfekt sammen med ovnsbakte småpoteter!

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp TORO Jegergryte etter anvisning på pakken med seterrømme og vann. La dette småkoke i 10 min.
  2. 2Stek reinsdyrskav i en varm stekepanne med litt smør. Ha kjøttet i gryten og la kjøttet småkoke i sausen noen minutter. Skrell gulrøtter og rens rosenkål. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Rens soppen, stek den i en panne med litt smør og fordel over gryteretten.
  3. 3Vask potetene. Ha dem i en bolle og tilsett olje, salt og pepper. Bland godt og ha potetene i en ildfast form. Stekes ved 200 C i ca. 25 min. på midterste rille.
  4. 4Sett Jegergryten på bordet og ha poteter, gulrøtter og rosenkål til. Husk tyttebærsyltetøy.

Dette trenger du