Søk

Jegergryte med bønner og sopp

Grønnere høstjakt?

Ingredienser til 4 porsjoner

Enten du har bomma på jakta, eller du bare ønsker å spise litt mindre kjøtt, er jegergryte den perfekte gryten for en skikkelig god, mettende høstmiddag. Også uten kjøtt! Bare bytt ut kjøttet med bønner og sopp, så har du en kremet og god gryte som redder enhver regntung kveld. Den er selvfølgelig superenkel å lage, slik at du heller kan bruke tid på å fyre i peisen.

  • 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
  • 2,00 dl creme fraiche
  • 6,00 dl vann
  • 1,00 boks brune bønner
  • 200,00 g aromasopp
  • 200,00 g aspargesbønner
  • 600,00 g poteter
    • Garnityr

    • Olje til steking
    • Tyttebærsyltetøy
    • Serveres med

Enten du har bomma på jakta, eller du bare ønsker å spise litt mindre kjøtt, er jegergryte den perfekte gryten for en skikkelig god, mettende høstmiddag. Også uten kjøtt! Bare bytt ut kjøttet med bønner og sopp, så har du en kremet og god gryte som redder enhver regntung kveld. Den er selvfølgelig superenkel å lage, slik at du heller kan bruke tid på å fyre i peisen.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp poteter i rikelig med vann og litt salt. La koke til potetene er møre.
  2. 2Bland posens innhold med creme fraiche og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke i 10 min. Ha i silte, brune bønner mot slutten av koketiden.
  3. 3Kutt opp sopp, stek i en panne ved siden av med litt olje. Ha i aspargesbønner når soppen begynner å nærme seg ferdig.
  4. 4Server det hele med kokte poteter og tyttebærsyltetøy

Dette trenger du

Tilsett frisk rosmarin!

Klipp gjerne over litt frisk rosmarin før servering.