Ertesuppe med pinnekjøtt

Ingredienser til 4 porsjoner

Pinnekjøtt er noe av det mest takknemlige innen restemat. Det er både anvendelig, skikkelig digg og passer overaskende godt til en restesuppe med smak av jul!

  • 1,00 pose TORO Gul Ertesuppe 146g
  • 10,00 dl vann
  • 300,00 g pinnekjøttrester
    • Serveres med

    • Mors flatbrød og frisk persille
    • Serveres med

Pinnekjøtt er noe av det mest takknemlige innen restemat. Det er både anvendelig, skikkelig digg og passer overaskende godt til en restesuppe med smak av jul!

Slik gjør du:

  1. 1

    Bland ertesuppeposen med 10 dl vann og kok opp under omrøring.

  2. 2

    Riv eller skjær opp pinnekjøttrestene i små biter, men fjern fett og evt ben.

  3. 3

    Tilsett pinnekjøttet mot slutten av koketiden.

Dette trenger du