Chili con Carne
- Under 20 min.
- Middels
Ingredienser til 4 porsjoner
Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.
- 1,00 stk paprika
- 400,00 g kjøttdeig
- 1,00 boks brune bønner
- 1,00 boks hakkede tomater
- 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
- 3,50 dl vann
Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.
Slik gjør du:
- 1
Kutt opp paprika i biter. Stek kjøttdeig i en vid kasserolle før du tilsetter paprika og silte brune bønner. La det surre i 2 minutter.
- 2
Tilsett chili con carne bowl og rør godt for å blande den inn. Ha i hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke ca. 20 minutter.
- 3
Chili con carne kan serveres på mange måter, men mange foretrekker den med ris, tortillachips, frisk salat og en god dæsj med rømme.