Søk

Chili con Carne

Ingredienser til 4 porsjoner

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og, hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og, hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

Slik gjør du:

  1. 1Kutt opp paprika i biter. Stek kjøttdeig i en vid kasserolle før du tilsetter paprika og silte brune bønner. La det surre i 2 minutter.
  2. 2Tilsett smaksbasen og rør godt for å blande den inn. Ha i hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke ca. 10 minutter.
  3. 3Chili con carne kan serveres på mange måter, men mange foretrekker den med ris, tortillachips, frisk salat og en god dæsj med rømme.

Produkt