Oppskrifter / Meksikansk

Chili con Carne

20 min Middels
Til 4 porsjoner
1,00 stkpaprika400,00 gkjøttdeig1,00 boksbrune bønner1,00 bokshakkede tomater1,00 poseTORO Chili con Carne Bowl 150g3,50 dlvann

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

Slik gjør du

  • 1

    Kutt opp paprika i biter. Stek kjøttdeig i en vid kasserolle før du tilsetter paprika og silte brune bønner. La det surre i 2 minutter.

  • 2

    Tilsett chili con carne bowl og rør godt for å blande den inn. Ha i hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke ca. 20 minutter.

  • 3

    Chili con carne kan serveres på mange måter, men mange foretrekker den med ris, tortillachips, frisk salat og en god dæsj med rømme.

Dette trenger du