Chili con Carne

Ingredienser til 4 porsjoner

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og, hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

  • 1,00 stk paprika
  • 400,00 g kjøttdeig
  • 1,00 boks brune bønner
  • 1,00 boks hakkede tomater
  • 1,00 pk Smaksrik base til chili con carne
  • 2,50 dl vann

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og, hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

Slik gjør du:

  1. 1

    Kutt opp paprika i biter. Stek kjøttdeig i en vid kasserolle før du tilsetter paprika og silte brune bønner. La det surre i 2 minutter.

  2. 2

    Tilsett smaksbasen og rør godt for å blande den inn. Ha i hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke ca. 10 minutter.

  3. 3

    Chili con carne kan serveres på mange måter, men mange foretrekker den med ris, tortillachips, frisk salat og en god dæsj med rømme.