Chili con Carne

Chili con carne er tacoens litt hissige meksikanske fetter, men den har en myk side og, hvis du serverer den med litt rømme eller creme fraiche.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 stk paprika

400 g kjøttdeig

1 boks brune bønner

1 boks hakkede tomater

1 pk Smaksrik base til chili con carne

2,5 dl vann

Fremgangsmåte

1. Kutt opp paprika i biter. Stek kjøttdeig i en vid kasserolle før du tilsetter paprika og silte brune bønner. La det surre i 2 minutter.

2. Tilsett smaksbasen og rør godt for å blande den inn. Ha i hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke ca. 10 minutter.

3. Chili con carne kan serveres på mange måter, men mange foretrekker den med ris, tortillachips, frisk salat og en god dæsj med rømme.