Brun julesaus til ribbe
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Vil du gi julemiddagen en ekstra vri? Tilsett juleøl og krydder i den klassiske brune TORO-sausen for en skikkelig god smak av jul på ribbesausen.
- 1,00 pose TORO Brun saus original 44 g
- 4,00 dl kraft/ sjy fra ribben
- 1,00 dl juleøl
- 0,25 ts allehånde
- 0,25 ts nellik
- 15,00 g smør
Vil du gi julemiddagen en ekstra vri? Tilsett juleøl og krydder i den klassiske brune TORO-sausen for en skikkelig god smak av jul på ribbesausen.
Slik gjør du:
- 1
Ha posen med TORO brun saus i en kasserolle. Tilsett deretter kraft/stekesjy fra ribben, og hell i juleøl. Ha så i krydderet, kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter.
- 2
Rør inn smøret like før servering. Pass på å ikke la sausen koke etter at du har rørt inn smøret. Server til slutt med tradisjonelt tilbehør.