Asiatisk saus til ribbe

Ingredienser til 4 porsjoner

Det finnes flere ulike sauser som egner seg til ribbe. Om du vil tilføre julemiddagen det lille ekstra kan du lage en asiatisk vri på ribbesausen. Dette er både raskt og enkelt!

Det finnes flere ulike sauser som egner seg til ribbe. Om du vil tilføre julemiddagen det lille ekstra kan du lage en asiatisk vri på ribbesausen. Dette er både raskt og enkelt!

Slik gjør du:

  1. 1

    Hell først posens innhold i en kjele.

  2. 2

    Sil deretter kraften fra langpannen du har stekt ribba i. Tilsett kraften, ev. litt vann og kok opp under omrøring. La så sausen småkoke i 5 minutter. Rør av og til.

  3. 3

    Tilsett og smak til med sweet chilisaus og soyasaus.

Ekstra friskt serveringstips ...

Ha litt grønnsaker i langpannen sammen med ribba når den stekes. Grovhakk 1 løk og 2 gulrøtter, tilsett en bit selleri- eller persillerot og et par hvitløksbåter. Legg ribba i langpannen og hell i vann.

Ekstra friskt serveringstips ...

Ha gjerne mangobiter på serveringsfatet og dryss noen granateplekjerner over.