Det er få ting som slår en italiensk pizza med skikkelig sprø og tynn bunn. Du kan ha på nesten hva som helst og det smaker godt uansett. Det finnes et hav av oppskrifter på pizza, og vi har samlet våre 5 favoritter så du kan skape italiensk stemning i heimen. Buon appetito!

 

1. Hvit pizza med spekeskinke og ruccola

Hvit pizza med spekeskinke og ruccola

Hvit pizza er ikke bare trendy og populær, den smaker også vanvittig godt. Legger du i tillegg spekeskinke på din hvite pizza kan det ikke gå galt! Ønsker du å teste noe annet enn den røde tomatsausen, så kan vi varmt anbefale denne oppskriften.

Gå til oppskrift

 

2. Italiensk pizza med fennikelsalami og rosmarin

Italiensk pizza med fennikelsalami og rosmarin

Fennikelsalami og rosmarin er to ingredienser som passer utrolig godt sammen, og gir den gode italienske smaken. Spesielt hvis det er fersk rosmarin. Denne oppskriften er en sikker vinner hos de fleste, også hos oss!

Gå til oppskrift

 

3. Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum

Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum

Hvis det er en vegetarisk pizza med italiensk feeling du ønsker deg, så har vi en oppskrift til det også. Det er ganske lett å gjøre en pizza vegetarisk, men husk å bruke ost med mikrobiell løpe dersom du vil ha et helvegetarisk alternativ. Dette er helt klart en av våre beste italienske pizzaoppskrifter. Denne er bare helt bellissima!

Gå til oppskrift

 

4. Italiensk pizza med 3 oster

Italiensk pizza med 3 oster

Pizza med tre oster er enkelt og utrolig godt! Når det gjelder ost kan du selv velge, og mikse oster selv. Vår anbefaling er mozzarella, parmesan og blåmuggost. Dette er en smaksbombe til de som liker ekstra mye smak, men det styrer du helt selv. God pizza på en – toro – tre 😉

Gå til oppskrift

 

5. Italiensk pizza med chili og chorizo

Italiensk pizza med chili og chorizo

Du liker kanskje pizzaen din ekstra sterk og krydret. Da er dette oppskriften for deg. Chili og chorizo gir pizzaen din en deilig varme og skarphet, som smaker kjempegodt om man liker det litt sterkt. Styrken på pizzaen kan du bestemme helt selv ved å ha mer eller mindre chili på. Det finnes uendelig mange varianter av chili, om man virkelig ønsker å eksperimentere. Vi har brukt grønn chili i vår oppskrift, som du kan se her.

Gå til oppskrift

 

Neste nivå?

Ønsker du å ta det neste nivået, og bli en ekte italiensk pizzabaker? Da deler vi gjerne hemmeligheten bak den perfekte pizza med deg. Se her hvordan du lager den perfekte pizzaen, steg for steg. Bare trykker på linken under!

Hemmeligheten bak den perfekte pizza