Enkelte dager har man lyst til å bruke tiden sin på noe annet enn å lage middag, og andre dager har man rett og slett ikke tid til å bruke flere timer i kjøkkenet. Uansett hva som er grunnen, så kan det være greit å ha et par raske og enkle middager i bakhånd. Vi har samlet våre 6 beste tips til velsmakende middager som tar under 20 minutter å lage. Selv om det skal gå fort, så kan det jo fortsatt smake godt. Det gjør disse oppskriften. Klar-ferdig-middag!

 

1. Kremet laksegryte

Kremet laksegryte

Har du dårlig tid, og ønsker å spise mer fisk? Da behøver du ikke å lete lenger. Denne oppskriften er perfekt, enkel og smakfull. I tillegg til at den tar under 20 minutter å lage.

Gå til oppskrift

 

2. Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker

Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker

Denne oppskriften er både rask og fantastisk god. Passer til både hverdag og fest. Ha grissini til eller noe annet som er knasende godt. Masse frisk grønn salat skal man heller ikke kimse av. Alt dette på under 20 min.

Gå til oppskrift

 

3. Chili con Carne

Chili con Carne

Chili con Carne er den litt hissige fetteren til tacoen, men kan også ha en myk side med litt rømme eller creme fraiche ved siden av. Uansett om du liker den sterk eller mild, så tar denne oppskriften under 20 minutter å lage.

Gå til oppskrift

 

4. Asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime

Asiatisk grønnsakssuppe

Hva med en grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime, som er inspirert av det asiatiske kjøkkenet? Denne oppskriften har masse gode grønnsaker og smakfulle kryddere. Har du masse grønnsaker i kjøleskapet du ikke vet hva du skal gjøre med? Sleng de oppi denne suppen, og du har middag på null-komma-niks!

Gå til oppskrift

 

5. Spagetti med tomatsaus, squash og gulrot

Spagetti med tomatsaus, squash og gulrot

Spagetti med tomatsaus er en ekte middagsklassiker. Denne kan du også lage på under 20 minutter 🙂 Hva med å bytte ut kjøttdeigen med friske grønnsaker? Følg denne oppskriften i så fall!

Gå til oppskrift

 

6. Pølser og pasta med fløtesaus

Pølser og pasta med fløtesaus

Fløtesaus er bare helt nydelig, og passer perfekt til pasta. Lite grann hvitløk og persille, så er du i mål på under 20 minutter. Deilig at noe så godt kan være så enkelt, og ta så kort tid.

Gå til oppskrift