Kremet laksegryte
En grønnere middag
- Under 20 min.
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Ønsker du å spise mer fisk? Dette er en perfekt, enkel og smakfull måte å variere laksemåltidet på! Erstatt kyllingen i denne klassiske gryteoppskriften med laks eller ørret for en god og litt grønnere middag
- 500,00 g laks eller ørret
- 1,00 stk gulrot
- 0,50 stk purreløk
- 1,00 pose TORO Kremet kyllinggryte 88 g
- 6,00 dl vann
- 1,50 dl fløte
Serveres med
- Grove baguetter
Ønsker du å spise mer fisk? Dette er en perfekt, enkel og smakfull måte å variere laksemåltidet på! Erstatt kyllingen i denne klassiske gryteoppskriften med laks eller ørret for en god og litt grønnere middag
Slik gjør du:
- 1
Skjær fisken i terninger, og gulrot og purreløk i skiver. Brun fisk og grønnsaker lett i en stekepanne.
- 2
Ha kyllingryten sammen med vann og fløte i en kjele. Kok opp under omrøring, og la koke videre 10 minutter. Tilsett fisken og grønnsakene mot slutten av koketiden.