Suppe til folket

 

Det finnes svært lite som gir så mye varme som en god porsjon suppe. TORO støtter derfor Frelsesarmeens arbeid med å fylle suppebollen til alle de som virkelig trenger det.

Om samarbeidet​

​I 2016 fylte TORO 70 år og ønsket å gi noe tilbake.
Vi innledet derfor et samarbeid med Frelsesarmeen for å støtte opp om arbeidet med å fylle suppebollen til alle de som virkelig trenger det. Frelsesarmeen og TORO ønsker at samarbeidet skal bidra til gode opplevelser, fellesskap og glede rundt suppeskålen – i alle deler av befolkningen.

Ønsker du å vite mer om Frelsesarmeens arbeid? Les mer her

Vårt bidrag​

Siden våren 2016 har Frelsesarmeen mottatt mer enn 600 000 porsjoner suppe fra TORO. Med dette dekkes behovet for suppe slik at Frelsesarmeen kan hjelpe enda flere folk som trenger det, også på andre områder.

Gjennom de siste årene har vi også hatt egne butikkampanjer, og spesielt støttet opp om Frelsesarmeens arbeid for barn og unge. Frelsesarmeen har i alle år hjulpet de som trenger det mest – og vi ønsker å være en langvarig støttespiller i dette arbeidet.

Lyst til å bidra?​

​Vi er stolt samarbeidspartner med Frelsesarmeen. VIPPS ønsket beløp til 2309, så er du også med på å gi Frelsesarmeen mulighet til  å nå enda fler med sin varme.