stivelse, tomat 17 %, sukker, løk, kokosmelk, krydder 10 % (karri 4 %,ingefær 2 %, spisskummen, hvitløk, koriander, jalapeñopepper,bukkehornskløver,
Inspirert av den indiske retten Tikka Masala og basert på tomat, kokosmelk og en smakfull krydderblanding med blant annet ingefær og koriander. Smaker godt sammen med en frisk salat og chutney. Veldig lavt klimaavtrykk: < 0,5 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase
Skjær 350 g kylling i terninger og brun i stekepannen.
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og 1,5 dl fløte eller kokosmelk.
Kok opp under omrøring. La gryten småkoke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.
stivelse, tomat 17 %, sukker, løk, kokosmelk, krydder 10 % (karri 4 %,ingefær 2 %, spisskummen, hvitløk, koriander, jalapeñopepper,bukkehornskløver,