sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse*, sukker, dekstrose,emulgator (
TORO Sjokoladefondant er en fyldig, lun og smakfull dessert med smak av ekte belgisk sjokolade. Pakken inneholder to poser à tre porsjoner slik at du kan tilberede til akkurat så mange som dere er. En pakke gir da totalt 6 sjokoladefondanter
Sett ovnen på 200°C (over- og undervarme).
Bland sammen 2 egg og 100 g smeltet avkjølt smør. Tilsett begge posenes innhold og rør godt til en jevn røre.
Sett frem 6 ildfaste porsjonsformer, (f.eks. porselensformer, kaffekopper eller tykke muffinsformer). Smør innsiden av formene med smør og dryss dem med et tynt lag mel. Fordel røren i formene.
Stek på midterste rille ca. 8-9 minutter (se tips under)
Server direkte fra formen. Eller la dem få hvile i formen ca. 5 minutter før du skjærer forsiktig rundt kanten og hvelver ut på tallerken. Sikt gjerne melis over. Tips! Følg med mot slutten av steketiden da den kan variere i forhold til type ovn og størrelse på formene. Fondanten er ferdig når den har stivnet langs kanten og kjernen fortsatt skjelver når man dytter forsiktig på formen.
sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse*, sukker, dekstrose,emulgator (