Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 0,5 kg CO2e/porsjon) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase
Produkter / Pasta

TORO Pasta di Parma

147 g

TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann, 3 dl melk og 1 ss margarin. Rør godt til alt pulveret er oppløst.

  • 2.

    Kok opp under grundig omrøring og la det koke 12 minutter uten lokk. Rør om ofte. La retten hvile ca. 4 minutter.

Klimaavtrykk

Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 0,5 kg CO2e/porsjon) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

pasta 74 % (durumhvete), melk, hvetemel,maisstivelse, salt, aroma, ost 2 %, eggeplomme, rapsolje,løk, sukker, urter, hvitløk, krydder.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterKostfiberProteinSalt
1602 kJ381 kcal11.4 g4.5 g54 g11.4 g1.8 g15 g2.3 g
534 kJ127 kcal3,8 g1,5 g18 g3,8 g0,6 g5 g0,78 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av