Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 0,5 kg CO2e/porsjon) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase
Produkter / Pasta

TORO Pasta di Parma

147g

TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann, 3 dl melk og 1 ss margarin. Rør godt til alt pulveret er oppløst.

  • 2.

    Kok opp under grundig omrøring og la det koke 12 minutter uten lokk. Rør om ofte. La retten hvile ca. 4 minutter.

Klimaavtrykk

Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 0,5 kg CO2e/porsjon) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

pasta 74 % (durumhvete), melk, hvetemel,maisstivelse, salt, aroma, ost 2 %, eggeplomme, rapsolje,løk, sukker, urter, hvitløk, krydder.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterKostfiberProteinSalt
1602 kJ381 kcal11.4 g4.5 g54 g11.4 g1.8 g15 g2.3 g
534 kJ127 kcal3,8 g1,5 g18 g3,8 g0,6 g5 g0,78 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Inneholder: Durumhvete, Bygg, Havre, Hvete, Rug, Semulegryn
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av