Les mer om Klodemerket her
TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage
Stek lett 500-600 g kyllingfilét, delt i to eller flere stykker, i en høy stekepanne (28 cm). Legg stykkene over på en tallerken.
Skjær 2-3 gulrøtter i skiver, surr disse i stekepannen og bland inn posens innhold.
Tilsett 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring. Fordel kyllingstykkene i sausen. La det småkoke i 12 minutter under lokk.
På slutten av koketiden tilsettes 100 g skråkuttede sukkererter og 3 stk grovkuttet vårløk. Om ønskelig kan andre grønnsaker også brukes, sukkererter kan byttes ut med sopp eller squash. Pynt med basilikumblader og/eller grovhakket persille. Server med ris, poteter eller pasta.
maisstivelse,