maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber,potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).
TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.
Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
Hev tildekket i ca. 40 minutter.
Stek rundstykker (i muffinsformer) på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød (1,5 l’s form) på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber,potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).