maisstivelse, hageerter 13%, myse (
TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.
Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. Erstattes 500-600 g kjøtt med kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.
maisstivelse, hageerter 13%, myse (