poteter 72 %, maisstivelse, løk, salt,
TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.
Sett stekeovnen på 225 °C.
Tøm posens innhold i en ildfast form som rommer ca. 1,5 liter.
Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte. Rør godt.
Sett formen i ovnen og stek i ca. 30 minutter. Rør i retten etter ca. 15 minutters steketid og dekk den deretter med osteskiver eller revet hvitost (ca. 50 g). I kasserolle – Stuede poteter
Tøm posens innhold i en kasserolle.
Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte og kok opp under omrøring.
La retten småkoke i 25 minutter. Rør av og til. Smak gjerne til med friske urter.
poteter 72 %, maisstivelse, løk, salt,