Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter

TORO Amerikansk gryte

188 g

TORO Amerikansk gryte har smaker hentet fra sørstatene i USA. Gryten er mildt krydret med cayenne, chili og hvitløk og tilsatt ris, mais og løk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Brun 400 g kjøttdeig.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og kok gryten 20 minutter. Rør om av og til. Tilsett kjøttdeigen mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

Ris 43 %, hvetemel, tomat 11 %, mais 5 %, stivelse, løk, sukker,melk, paprika, aroma, brekkbønner 2 %, rapsolje, salt, krydder,fargestoff (paprikaekstrakt), hvitløk.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterKostfiberProteinSalt
2048 kJ488 kcal20.8 g10 g44 g11.6 g4 g29.2 g3.2 g
512 kJ122 kcal5,2 g2,5 g11 g2,9 g1 g7,3 g0,81 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av