Vintermuffins

60 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO lyse muffins 331g1,50 dlvann1,00 dlflytende margarin12,00 stkmellomstore muffinsformer

Pynt

1,00 posemarshmallows1,00 poseNonStop1,00 posekokosmasse1,00 stksvart dekorpenn1,00 stkgulrotkakepynt1,00 posemelkepletter

Glasur

1,00 poseTORO Glasurmiks til ostekrem 126g125,00 gnaturell kremost50,00 gmykt, romtemperert smør

Lag en koselig vri på vintermuffinsene ved å lage både snømann- og isbjørnmuffins. Dette er den perfekte innendørsaktiviteten når det snør ute. Her får du tipsene til hvordan du kan lage begge deler. Oppskriften passer også perfekt til jul.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme). Ta smør og kremost ut av kjøleskapet slik at det blir romtemperert.

 • 2

  Rør sammen til en jevn røre: muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).

 • 3

  Fordel røren i 12 mellomstore muffinsformer, ca. ¾ fulle. Bruk to spiseskjeer eller en isskje til å fordele røren. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige ved bruk av en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende røre er muffinsene ferdig. Avkjøl på rist.

 • 4

  Bland sammen og pisk med mikser til kremet glasur: Glasurmiks, 50 g mykt smør og 125 g kremost naturell. Fordel ostekremen på muffinsene ved å bruke en teskje. Stryk ostekremen utover med baksiden av teskjeen for å fordele ostekremen fint.

 • 5

  Isbjørn: Del en stor marshmallows i to halve og bruk som nese, ta litt ostekrem på en svart nonstop og fest oppå til snute og bruk to non-stop til øyne. Lag munn med svart dekorpenn og ører av å dele en stor marshmallows i fire, eller ved å bruke mini-marshmallows. Snømenn: Dypp muffinsen med ostekrem på hodet i en skål med kokosmasse, bruk en gulrotkakepynt som nese og melkepletter som øyne og munn.

Dette trenger du