Verdens beste Panna Cotta får du fra TORO. Den har en fantastisk smak og konsistens, og er i tillegg kjempeenkel å lage. Den gode fløtepuddingen med en rund vaniljesmak går perfekt overens med en frisk bærtopping og gjør at man kan variere denne desserten til det uendelige. Panna Cotta kan lages dagen i forveien, slik at det eneste du gjør før servering er å helle på en topping. Selv om man kan servere Panna Cotta med topping av både karamell og sjokolade er det vanligste imidlertid å servere desserten med en frisk rød bærsaus for å balansere ut det søte. Den flotte kontrasten mellom hvitt og rødt gjør desserten til et imponerende syn på bordet, spesielt når den serveres i gjennomsiktige glass, pyntet med friske bær. Nyt denne deilige italienske desserten i godt selskap. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene med TORO Panna cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
- 3
Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland 225 g bær (både bringebær og jordbær egner seg godt til Panna cotta) med 100 g melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre bærsausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
- 5
Hell et ønsket lag med bærsaus over Panna Cottaen før servering.