Oppskrifter / Dessert

Verdens beste Panna Cotta

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g3,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Bærsaus

225,00 gbringebær eller jordbær100,00 gmelis

TORO Panna Cotta er en nydelig dessert med en fløyelsmyk konsistens og en mild vaniljesmak. Den er veldig enkel å lage, og du kan tilpasse den med ulike toppinger etter din egen smak. Du kan for eksempel bruke karamell, sjokolade eller friske bær. Panna Cotta kan lages dagen i forveien, så du slipper å stresse med desserten når du har gjester. Det er bare å helle på toppingen rett før servering. En populær variant er å bruke en syrlig bærsaus som balanserer det søte i panna cottaen. Desserten ser også veldig lekkert ut med den hvite og røde fargekombinasjonen, spesielt hvis du serverer den i gjennomsiktige glass og pynter med noen bær på toppen. Dette er en dessert som passer til alle anledninger, og som vil imponere både store og små. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

 • 1

  Sett frem 6 fine serveringsglass.

 • 2

  Bland begge posene TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

 • 3

  Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

 • 4

  Mens Panna Cottaen står i kjøleskapet kan du lage bærsausen (både bringebær og jordbær egner seg godt til Panna Cotta). Bland 225 g bær med 100 g melis og bruk en foodprosessor eller stavmikser til å kjøre bærsausen glatt. Press den gjennom en sikt for å fjerne overflødige frø.

 • 5

  Rett før servering heller du et ønsket lag med bærsaus over panna cottaen.

Dette trenger du